Про це вона розповіла у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«У Франції я була місяць, потрапила до центру та на південь країни. Змінилося те, що зараз глядачі та артисти можуть до театру зайти, маючи або повну вакцинацію, або свіжі тести. Це був перший мій тур після пандемії, я переживала, чи буде публіка збиратися? Повні зали були. У мене була одна зала: чотири тисячі людей, всі квитки продані. Публіка ходить, бо у них майже всі громадяни вакциновані», - розповідає вона.

У поїзди, як і в театри, без свіжого тесту чи вакцинації не пускають.

«У деяких ресторанах не можна поїсти, лише взяти з собою на виніс. А в іншому всі живуть звичайним життям», - зазначає танцівниця.

Балерина каже, що культурні запити публіки не змінились. Глядачі ходять на класичний репертуар, а також на вистави з відомими артистами.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

«Я не відчула жодних змін. У мене був тур із балетом «Лебедине озеро», всі люблять цю виставу у Франції. «Лебедине озеро», «Лускунчик» - вони завжди потрібні, особливо в Європі. Тому що ми, українці, славимося саме класичним балетом. У Європі його все ж таки менше, там дуже багато труп сучасної хореографії та менше класичного репертуару», - розповідає Ольга Голиця.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Гарік Кричевський розповів, як йому пишеться в умовах пандемії

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Кирейто розповів, де найбільше платять за українське мистецтво.