У соціальній мережі оприлюднили дуже цікавий пост, який стосується коханого Дженніфер Лопес Бена Афллека. Стало відомо, що він розповів про свої проблеми з алкоголем і про розлучення.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Напередодні актор став гостем шоу Говарда Стерна. В ході бесіди Бен відверто розповів про свою минулу алкогольної залежності і розлучення з Дженніфер Гарнер. Подробиці - за посиланням в описі", - підписана публікація в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка, яка побачила цю публікацію, просто у нестямі від злості. Люди не стали мовчати і почали писати про те, що думають про відомого актора.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Бен Аффлек
Бен Аффлек

"Пив з-за неї. Це вона страждала від його алкоголізму, стільки шансів давала йому і в результаті, все ж, кинула", "як класно звинуватити колишню", "у будь-якому випадку йому доля була одружитися на Дженіфер, тільки на який з двох він вибрав сам", "не впевнена, що з Лопес буде вдалий шлюб, якщо помиляюся, тільки порадію. Потрібно спочатку самому вирости для відносин, а вирішувати проблеми через алкоголь, на жаль, не доросла поведінка", "блін, нагадав Бреда Пітта після розлучення з Еністон... той теж весь час травичку "в шлюбі курив і котився в нікуди"! Ось тільки після шлюбу з Джолі вибачався за сказане...виявилося"могЕть" бути і гірше...)))", "Дженніфери одні у нього", "як добре, що є кого звинувачувати в алкоголізмі сам не захочеш ніхто не заллє в глотку, чому вічно хтось винен ?!", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали, як Бен Аффлек взяв Дженніфер Лопес прямо перед камерами.