Відома українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських похвалилася розкішним вбранням. Також зірка нагадала, як важливо кожній дівчині піклується про себе.

Настя Каменських має багато шанувальників, саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 5.4 мільйона осіб.

Цього разу Настя Каменських вирішила поділитися кількома фото. На них співачка позує в спокусливій червоній сукні, яка вдало підкреслила її розкішну фігуру. Свій образ знаменитість доповнила масивними кільцями і сережками з дорогоцінними каменями.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

Настя Каменських зазначила, що їй хочеться сказати кожної дівчини, настільки вона прекрасна. Також вона нагадала, як важливо піклується про себе.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

"Ти красива ♥️ Красива, коли приймаєш себе. Красива, коли дбаєш про себе і вибираєш те, що для тебе краще. Коли знаєш, на що ти здатна і йдеш до своїх цілей. Коли говориш "зі мною так не можна" і коли говориш "так" тому, що робить тебе щасливою. Ти красива, коли випромінюєш добро. І прекрасна, коли любиш. Світ. Людей в ньому. І себе", - розповіла вона.

Нагадавши, Настя Каменських показала, як стати схожою на неї: "я в вас вірю". Настя Каменських розповіла, що потрібно зробити до кінця року, щоб у Новому році стати зовсім іншою людиною

Також Знай повідомляв, Настя Каменських з тарілкою гречки навчила українок, як не переїдати на Новий Рік: "кілька мандарин і хурма"