У середу, 15 грудня свій день народження святкує знаменитий український футболіст та зірка "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко. Цього річ футболісту виповнилося 25 років.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить 1.4 мільйони осіб, Олександр Зінченко показав свій найкращий подарунок.

Іменитий футболіст у свій день народження вирішив поділитися новим фото. На ньому Олександр Зінченко позував серед кімнати зі своєю донечкою Євою.

Фото зі сторінки Олександра Зінченка
Фото зі сторінки Олександра Зінченка

Футболіст ніжно поцілував її у щічку та зізнався, що це найкращий подарунок для нього. Також біля футболіста та маленької Єви позували два їхні пси.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Мій найкращий подарунок", - так Олександр Зінченко підписав фото з донечкою.

Варто нагадати, що у жовтні 2019 року футболіст Олександр Зінченко зробив пропозицію журналістці Владі Седан. У березні минулого року пара розписалася, а 24 серпня в Києві відбулося весілля.

1 серпня 2021 року у пари народилася довгоочікувана донька, яку вони вирішили назвати - Єва.

Нагадаємо, Влада Седан одяглася з 3-місячною донькою в family look і викликала ніжний трепет одним знімком: Олександр Зінченко зірвав "джекпот"

Також Знай писав, зірка збірної України і "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко слідом за Мессі похизувався нагородою - "Сніговим м'ячем"

Раніше Знай повідомляв, Влада Седан зворушливо привітала Олександра Зінченка з 25-річчям і натякнула на його найбільшу мрію: "Нарешті". Любляча дружина відомого футболіста побажала своєму чемпіону міцного здоров'я