Відомий український спортсмен, футболіст, захисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" і гравець збірної України Олександр Зінченко після того, як допоміг національній команді потрапити в плей-офф ЧС-2022, продовжує радувати шанувальників. Цього разу фотограф "МанСіті" зловив дуже цікавий кадр з Сашею.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці клубу "Манчестер Сіті" в мережі Instagram.

Публікація "МанСіті", скріншот: Instagram
Публікація "МанСіті", скріншот: Instagram

"You better watch out!", - коротко підписав ссмщик клубу публікацію, що можна перекласти так: "Краще начувайся!".

На опублікованому знімку можна помітити, що фотограф підловив Сашу перед виходом на тренування. Навколо можна побачити снігову погоду, а Олександр, який знає, що таке Снігова погода і холодні тренування встиг підняти настрій всім тим, що зліпив сніжку і з посмішкою попозував в камеру.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також є цікавий факт, який може бути тільки припущенням, що дану фотографію опублікували відразу ж після церемонії вручення престижної нагороди "Золотий м'яч".

"Золотий м'яч" вручать 2 грудня, Getty Images
"Золотий м'яч" вручать 2 грудня, Getty Images

Нагадаємо, що в понеділок, 29 листопада, її отримав нападник паризького "ПСЖ" Ліонель Мессі, обігнавши свого польського колегу Роберта Левандовського. Ось так і хочеться сказати, що тепер у Олександра є свій трофей - "Сніговий м'яч". Нічого, всі перемоги і нагороди в української зірки футболу ще попереду, ми в цьому впевнені!

Раніше повідомляли, Україна зіграє з Шотландією в стикових матчах до ЧС-2022: Італія і Португалія обійшли стороною.

Як повідомляв Знай.uа, маленька дочка Олександра Зінченка і Владика показала, що думає про гру батька: "Домашній тренер незадоволений".

Знай.uа писав, Влада Седан зізналася, що їй не сподобалося на весіллі з Олександром Зінченком: "Де голубці, оселедець".