Влад Куран відомий завдяки феноменальним виступам на гумористичному шоу "Ліга сміху". Він виходить на сцену у складі команди "Ветерани космічних військ" разом з Артемом Дамницьким та Олександром Венедчуком.

Займатися гумористичною творчістю Влад став ще в підлітковому віці. Коли він навчався в КНТЕУ на факультеті обліку, аудиту та економічної кібернетики, то перебував у команді КВК факультету, не раз виступав разом з Венедчуком на концертах в університеті.

Зараз популярність Курана досягла таких масштабів, що його запросили для участі в шоу "Хто зверху" у складі чоловічої команди. Більш того, у викривальному конкурсі "Правда/брехня" йому пощастило потримати в суперниках саму Лесю Нікітюк.

Владу необхідно було заплутати Лесю, розповівши історію, а Нікітюк потрібно було відповісти, правда це чи ні.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"5 років тому не знаю, як так збіглося, але я підійшов до Лесі Нікітюк, хотів сфоткататися, а вона відмовилася",- сказав учасник "Ліги сміху" і викликав сміх у чоловічої та жіночої команди.

Леся відразу відкинула цю версію, назвавши Влада брехуном. І виявилася права. Але вона уточнила, що зараз іноді буває так, що вона втомилася і відмовляє в спільному фото своїм шанувальникам. Але після цієї історії від Влада постарається більше так не робити.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк "зізналася" Яну Гордієнко, як сповідалася перед лисим чоловіком в трусах.

Раніше ми повідомляли, що Леся Нікітюк змусила Сергія Притулу почервоніти через свого ротика.