Анастасія Покрещук показала своїм шанувальниками свій макіяж. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська блогерка і колишня учасниця проекту" Від пацанки до панянки " Анастасія Покрещук, яка стала відомою завдяки своїм величезним вилицям, любить хвалитися своїм тілом і фотографується вроздріб. Це зробило її популярною, зокрема на її офіційну Instagram-сторінку підписано 273 тисячі читачів.

Анастасія Покрещук, фото: Instagram
Анастасія Покрещук, фото: Instagram

15 грудня Анастасія Покрещук опублікувала відеозапис, на якому показала величезні нігті. Манікюр на великому пальці і мізинці у дівчини жовтого кольору, а решта - червоного кольору. Все це королева пластики показала під пісню Вані Люленова "вона зірка". Демонстрація маніюкюра була під рядки:"їй кажуть зірка, а я то знаю що вона еб*нута".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Повна маячня"; "жіночність і елегантність в декорі манікюру не присутній"; "дуже і дуже! Краса🔥 🔥 🔥"; " наляписто шо занадто, то нездорово😅 😆", - пишуть вони.

Нагадаємо, Настя Каменських показала, як стати схожою на неї: "я в вас вірю". Настя Каменських розповіла, що потрібно зробити до кінця року, щоб у Новому році стати зовсім іншою людиною

Також Знай повідомляв, Настя Каменських з тарілкою гречки навчила українок, як не переїдати на Новий Рік: "кілька мандарин і хурма"