Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Леся Нікітюк стане Снігуронькою на Новий Рік

Леся Нікітюк опублікувала фотографію в облягаючому темному платті. У підписі до знімка вона розповіла про те, що хоче зробити добру справу для українців, а також назвала себе Снігуронькою.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Злата Огнєвіч готова до нових стосунків? "Холостячка" розцвіла після драми з Задворним і Тарапатою

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Співачка заявила, що зараз особливо сильно відчуває наступаючі зміни у своєму житті і це саме те, чого вона так довго бажала. У новому пості Злата використовувала чимало крилатих фраз і красномовних слів, щоб передати численним фанатам всю глибину своїх почуттів.

Автофіксація ПДР, кадр з відео
Автофіксація ПДР, кадр з відео

Камери не допомогли? В Україні різко зросла кількість ДТП, експерти назвали причини

Камери автоматичної фото - та відеофіксації порушень ПДР впровадили на дорогах України майже півтора роки тому. Їх поява вплинула на зменшення кількості правопорушень, але не позначилася на зменшенні аварій. На дорогах країни працюють 236 камер фото - і відеофіксації. До кінця року заплановано збільшити їх кількість до 270 одиниць.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Вчителі вимагають довідку від лікаря? Батькам пояснили, що робити, коли дитина пропустила один день школи

Батьки школярів вирішили поцікавитися, чи повинен вчитель вимагати довідку від лікаря, якщо дитина пропустила один день. Українка розповіла, що її дитина пропустила один день у школі. Саме тому вона написала пояснювальну записку, проте вчителі почали вимагати довідку від лікаря.

На кордоні з Польщею, фото: ДПСУ
На кордоні з Польщею, фото: ДПСУ

Польща посилила умови в'їзду для українців: вимога стосується навіть вакцинованих

У Польщі посилили карантинні обмеження. Тепер особи, які в'їжджають в цю країну з-за меж Європейського Союзу (в тому числі з України), при перетині кордону повинні надати результати негативного діагностичного тесту SARS-CoV-2, польською або англійською мовами.

Юлія Тимошенко, фото з Instagram
Юлія Тимошенко, фото з Instagram

61-річна Юлія Тимошенко в перервах між засіданнями в Раді грає на барабанах

Замість чергових знімків із засідань парламенту або відео з урочистих заходів, Юлія Тимошенко поділилася кумедною і досить зворушливою публікацією, яких в її профілі не так вже й багато. У кадрі 61-річна народна обраниця захоплено грає на ударних інструментах в студії звукозапису.