Історія про чарівника Гаррі Поттера вже давно підкорила серця мільйонів по всьому світу. Особливо фанатів чіпляють загадкові герої, які мають цілий набір власних фішок і сильний характер.

Гаррі Поттер, кадр з фільму
Гаррі Поттер, кадр з фільму

Що цікаво багатьом полюбилася не тільки славна трійця - Гаррі, Рон і Герміона, але і багато інших. Серед них і професор Мінерва Макгонагалл, роль якої принесла актрисі Меггі Смітт другу хвилю популярності. На сторінці "big_newss" в ТікТок вирішили показати, якою вона була в молодості, до того, як зіграла у фільмі "Гаррі Поттер".

Меггі Смітт, скріншот
Меггі Смітт, скріншот

Меггі Смітт відрізнялася не аби якою красою в молодості, але крім цього вона була дуже працьовита і наполегливо йшла до своєї мети. Так, ще під час навчання в Оксфорді вона отримала свою першу роль. Тоді Меггі зіграла Віоллу в театральній постановці "Дванадцята ніч".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Меггі Смітт, скріншот
Меггі Смітт, скріншот

У кіно ж Меггі Сміт грала переважно ролі строгих і характерних персонажів. За свої 86 років актриса зіграла чимало ролей, вона була і черницею, і графинею, але особливе визнання їй принесла роль професора магії Мінерви Макгонагалл.

Меггі Смітт, скріншот
Меггі Смітт, скріншот

У 2007 році вона перенесла рак грудей, який наздогнав її під час зйомок шостої частини Гаррі Поттера, але незважаючи проблеми зі здоров'ям, актриса не перервала своєї участі в зйомках.

Меггі Смітт, скріншот
Меггі Смітт, скріншот

@big_newss

Монахиня, Графиня, Профессор Волшебства - Мэгги Смит 86 Лет! #меггисмит #когдабылмоложе #гаррипоттер #макгонагалл #актриса

♬ оригинальный звук - 🎥BigNewss🎥

Нагадавши, опублікована перша фотографія "Назад в Хогвартс". Гаррі, Рон і Герміона повертаються в Гріффіндор. Головних акторів постановки запросили в шоу-рум»Гріффіндор".

Раніше Знай писав, "Шкода, яка втрата...": у мережі показали нові кадри із всесвіту Гаррі Поттера. Фанати такого не очікували. Шанувальники просто у нестямі від злості

Також Знай сооющал, "Фантастичні тварини", 3 частина: таємниці Альбуса Дамблдора будуть розкриті, а Джуд Лоу оголиться