Відома російська співачка Марина Максимова, яка виступає під псевдонімом МакЅим потішила фанатів новим фото та зізналася, що вже готується до Нового року.

Співачка МакЅим, яка влітку перенесла важку хворобу, намагається частенько тішити шанувальників новими фото, відео чи просто цікавими моментами з життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить мільйон осіб.

Марина Максимова, фото з instagram
Марина Максимова, фото з instagram

Цього разу вона поділилася серією нових спокусливих фото. Марина Максимова позувала у чорній сукні, яка вдало підкреслила її струнку фігуру та оголила декольте. Родзинкою її образ став солом'яний капелюх з чорними зв'язками.

Марина Максимова, фото з instagram
Марина Максимова, фото з instagram

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

"Готуємось! Вже скоро Новий рік!", - так співачка підписала опубліковане фото.

Фанатам Марини Максимової дуже сподобалися її нові фото, саме тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів. Однак, деякі помітили на декольте співачки дивний синяк, та припустили, що це засос.

"Красуня 🙌", "Ох, ну що за красуня", ""Ви сама досконалість", "Ой, а у когось засос 🙈", "З наступаючим вас! 😍", "Синячок?)", "Чудова! Ось воно втілення жіночності та ніжності ❤️❤️", "Чудово, мені здається максим завжди 20 ❤️, - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, МакЅим після довгої хвороби вбралася в чорне та прикрила обличчя: "Найкраща на світі...". Марина Максимова вирішила поділитися новим фото.

Також Знай писав, МакЅим після довгої хвороби повернулася до звичайного життя, вражаюче перетворення: "Слава Богу за все"

Також портал Знай писав, що схудла до 35 кг МакЅим ледь переставляє ноги, зірка заново вчиться ходити