На сторінці в соціальній мережі Instagram російської співачки Марини Абросімової( в дівоцтві Максимової), більш відомої під сценічним ім'ям МакЅим, з'явилося нове відео.

Виконавиця, яка намагається прийти в себе після важкої хвороби, змогла порадувати своїх фанатів поверненням до активного життя.

У новому відео вона гуляє по осінньому парку зі своїм собакою, посміхається і влаштовує «дощ» з пожовклого листя. Виглядає співачка схудлою, але цілком задоволеним життям.

Відео встиг прокоментувати інший російський виконавець, Діма Білан. Він залишив під постом безліч червоних сердечок.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«Молодець. І в прикрості, і в радості", "Діма, Ви добра людина!",- захоплюються його вчинком фанати.

"Братан, не лізь у чужий город", - попереджають його інші.

"Слава Богу за все!!!", "Наша прекрасна дівчинка", "Здоров'я вам, Марина! Відео таке тепле", "Я якраз слухаю найулюбленішу пісню самого раннього дитинства! Це "Знаешь ли ты"! Як же я обожнюю пісню, просто не можу!",- бажають видужала співачки її шанувальники.

Нагадавши, МакЅим після коми заінтригувала фанатів новою піснею: "Заведи"

Як повідомляв Знай.uа, співачка МакЅим вперше заговорила після коми: "санітари були готові..."

Також портал Знай.uа писав, що схудла до 35 кг МакЅим ледь переставляє ноги, зірка заново вчиться ходити