У соціальній мережі розмістили дуже теплий знімок за участю молодих закоханих акторів Тома Холланда і Зендеи. Героїв легендарного фільму про "Людину-павука" можна побачити на якомусь ток-шоу, де також присутній не менш відомий Бенедикт Камбербетч.

Дану публікацію оприлюднили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Ці двоє Зендая і Том Холланд зовсім не соромляться почуттів на шоу Джиммі Кіммела а тобі подобається їх пара?",- підписана публікація в соціальній мережі.

Якщо звернути увагу на думки користувачів в соціальній мережі, то вони думають, що відносини між Томом Хохландом і Зендея – просто піар. Однак знайшлося небагато людей, які щиро вірять в те, що їхні почуття – справжні.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Зендея і Том Холланд, фото: Instagram
Зендея і Том Холланд, фото: Instagram

"Вони навіть за руки триматися з якоюсь дистанцією--- більше схоже на піар", "Мені подобається, як на них дивиться Бенедикт", "Просто вони завжди так дивляться один на одного або стосуються вічно один одного скрізь)) навряд чи якщо б це був піар,то вони б це робили... такі рухи мимовільні, особливо дотику", "Їх пара здається злегка фальшивої У Тома давно є почуття у Зендеи, але ось вона тільки зараз щось відчула Прямо перед прем'єрою Вони злегка дисгармонируют один з одним Але якщо це справжні почуття, то тоді можна побажати їм тільки щастя і всього доброго", "Дістали вже ці двоє,куди не глянь,схожа на банальний піар", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у соціальній мережі показали відвертий образ Зендея.

Нагадаємо, що Зендея обтягнула голі груди прозорою клейонкою.

Також портал "Znaj" писав, Том Холланд і Зендея можуть стати кращою парочкою.