Епатажний російський артист Олександр Медведєв, якого багато хто знає під псевдонімом Шура дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про свої стосунки з батьками. Чи завжди вдавалося знаходити спільну мову.

Інтерв'ю він дав одному популярному російському телеканалу, де детально розповів про своє життя. Тривалий час він не з'являвся на публіці, але тепер з новими силами готовий про все розповісти.

Як відомо, в дев'ять років хлопчика віддали в дитячий будинок, і як каже сам Шура, причиною цьому стали "погані оцінки".

@ntvru

#НТВ #Шура #шоубиз #врек #рекомендации

♬ оригинальный звук - НТВ

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Забрала з дитбудинку і виховувала дитину бабуся по материнській лінії-Віра Михайлівна. Вона прописала хлопчика у себе в квартирі в Новосибірську, яка після смерті бабусі відійшла Світлані Медведєвій.

"Мамі було важко зі мною. Я приходив додому битий добитий забитий. Ну, ось так вони вирішили. Вони дорослі люди, вони вирішили цю дитину здати, тому що неможливо з ним вдома" - продовжив Шура.

Бабуся носила його на руках буквально, ні в чому йому не відмовляла, за що він зберіг любов до неї назавжди. Її вже немає в живих, але Олександр шалено за нею сумує, адже це єдина людина, якій було до нього справа. Про неї він розповідає зі сльозами на очах.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Який же самотня людина до глибини душі, любові тобі і тепла від щирого серця бажаю";

"Низький уклін таким бабусям які виховували своїх онуків🥰";

"Завжди мені подобався і дуже, дуже подобатися!!!!Щастя тобі";

"Боже як шкода тебе, у тебе все склалося все добре. Найголовніше не тримай зло на маму, Боженька її розсудить .А тобі бажаю всього найкращого".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, що зірка 90-х Шура примудрився Скинути 35 кг

Раніше повідомлялося, що Шура натякнув, хто міг влаштувати пожежу у Марини Хлєбнікової

Також, Марина Хлєбнікова серйозно постраждала при пожежі: співачка в критичному стані.