Скандально відому російську балерину Анастасію Волочкову звинуватили в загибелі кота. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як зазначається, в розкішному особняку 45-річної балерини проживав пухнастий кіт Лаккі. Тварині породи Британська шиншила було всього чотири роки, кіт був зовсім молодим. До речі, жив Лаккі у власному триповерховому будиночку, який побудували спеціально для нього за дизайнерським ескізом.

Однак днями абсолютно несподівано для всіх артистка повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, що котик помер два місяці тому.

"Хочу поділитися своєю бідою. Близько двох місяців тому помер наш котик Лаккі... Йому було чотири рочки. Він згорів за два дні. Ми всі дуже його любили. Це був кото-людина. Я не повідомляла про це нікому, поки не пройшло 40 днів», — розповіла Волочкова, при цьому не вдаючись в подробиці події.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Замість померлого вихованця балерина вже купила нового кота за 500 тисяч рублів.

Читачі сторінки почали висловлювати свої співчуття з приводу передчасної смерті улюбленця танцівниці, але багато хто запідозрив недобре і звинувачують у смерті тварини саму Волочкову.

Масла у вогонь підливає той факт, що це далеко не перший кіт, який загинув у балерини: до цього були Маркіз, Мурисик, Жоржик, Гуччі... пригадали їй і операцію з видалення кігтів разом з фалангами пальців, яким вона піддавала своїх тварин – моторошна процедура "м'які лапки" була популярна у голлівудських зірок в минулому, проте зараз її вважають варварством.

Волочкова на критику не відповіла, а замість цього показала свого нового вихованця породи золота Британська шиншила. Тварину вона придбала в елітному розпліднику за півмільйона рублів.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова втомилася за всіх дітей, які виступили з нею на сцені

Раніше повідомлялося, що Анастасія Волочкова познайомила всіх з "черговим" коханим чоловіком-змінює, як рукавички

Також, Анастасія Волочкова заговорила про тих, кого везе після концертів до себе додому