У соціальній мережі показали дуже милі і теплі знімки знаменитого мільярдера і підприємця Ілона Маска і його маленького сина на церемонії вручення титулу "Людина року".

Дану публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Ілон Маск вийшов отримувати премію "Людина року" разом з сином X Æ A-12 нам здається, що хлопчик ну дуже схожий на Граймс!",- підписали пост в соціальній мережі.

Варто відзначити, що вихід Ілона Маска за премією «Людина року» виявився дуже несподіваним. Те, що він вийшов зі своїм маленьким сином за титулом принесло свої плоди. На даний момент всі ЗМІ обговорюють його вихід на камери з маленьким сином. Фанати мільярдера не пройшли повз публікації і ставили чимало відгуків під знімком Ілона Маска і його сина.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Ілон Маск
Ілон Маск

"Наші вирядили б на радощах малого з ніг до голови в dior і LV", "Точно хотів сказати. Що він ще сама скромність. А ось синок ще вам покаже кузькіну мати. Сюрприз буде. У Тихому вирі чорти водяться", " ХАЕ А-12?) звучить як хід у грі "Морський бій". Хлопчик гарненький)", "що за ім'я?", "Кажуть він начебто свою лінію смартфона випускати буде . Нібито найкращий у світі", "красунчики обидва як на мене, від тата теж щось є)", "він людина або робот, що за ім'я?", "Ніс мамин", "Мілота", - написали думки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали двійника Ілона Маска з Китаю.

Нагадаємо, що Ілон Маск повідомив про те, що хоче стати блогером.