Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше одного мільйона чоловік.

Зовсім недавно Юрій вирішив полетіти разом з дружиною Катериною Осадчою в Італію, Рим, щоб злегка відпочити. Він поділився безліччю фотографій, включаючи вид з висоти купола Собору Святого Петра. І не обійшлося, звичайно, без знімка Колізею.

Юрій Горбунов, instagram.com/gorbunovyuriy
Юрій Горбунов, instagram.com/gorbunovyuriy

Зараз чоловік виклав знімок, в Різдвяному вбранні, на тлі ялинки, в Києві. Катерина поруч, в білій майці, посміхаючись дивиться прямо в камеру.

"Ви вже готуєтеся до новорічних свят??? А до Святого Миколая? Були чемними? #скороновійрік🎄🎅🎁# святонаближується🎄", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

А ось в останньому пості Осадчої йдеться про їх малюка, який щодня вивчає світ і дуже швидко росте.

Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото з Instagram
Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото з Instagram

"Єдина пара, яка радує око. Будьте здорові і щасливі!😍 ", "Якось не до свят...", "Супер👏", "😮", - пишуть користувачі в коментарях, частина з яких боти з нав'язливими пропозиціями схуднути та інше.

Нагадаємо, Катя Осадча вивезла Юрія Горбунова з України: "Їхати не хотів"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов одягнув маску і здивував українців: "Думав, що Путін"

Знай.ua писав, Катя Осадча сіла за кермо розкішної машини, але забула про безпеку: "А в Ягуарі не пристібають ремінь?"