Актор "Шерлока" Бенедикт Камбербетч убитий горем після того, як розповів, що його старша сестра померла після семирічної боротьби з раком.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Сестра Бенедикта Камбербетча Трейсі Пікок пішла з життя після семирічної боротьби з раком.

Як відомо, Трейсі було 62 роки, і публіка не знала, що вона була хвора на рак, через що недавно померла.

Актор, який грає головну роль у новому голлівудському блокбастері "Людина-павук: немає шляху додому" , віддав данину поваги своїй "обдарованій" і "ні на кого несхожій" сестрі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Він сказав: "Вона померла від раку. Вона боролася з цим сім років".

Трейсі залишила після себе чоловіка і 34-річну дочку Емілі.

Камбербетч продовжував: "Вона не мала нічого спільного з цим світом. Вона сильно відрізнялася від інших. Вона була блискучим і прекрасним художником, але в кінцевому підсумку зробила багато реставраційних робіт на полотні, рамах і столярних виробах. Але все ж вона тримала руку на пульсі, робила свою роботу і робила більшість різдвяних і святкових листівок на всіх фестивалях. Вона була дуже обдарованою".

62-річна жінка народилася під час першого шлюбу Ванди з Джеймсом Табернаклом.

Бенедикт Камбербетч
Бенедикт Камбербетч

Коли Трейсі була підлітком, Ванда вийшла заміж за батька Камбербетча Тімоті Карлтона, вона залишилася з матір'ю і виросла з Бенедиктом. У дитинстві за актором часто доглядала його старша сестра, і він згадав, як вона залишила його на морозному даху після спроби його заспокоїти.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Том Холланд і Зендея показали свою любов один до одного.