Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Росії, частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,4 мільйонів чоловік.

Зараз в TikTok з'явився фрагмент одного з інтерв'ю з виконавицею, в ході якого вона розповіла про пошуки коханої людини, але з однією невеликою "проблемкою", пов'язаної з її батьком.

Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/
Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/

"Я виросла, я в кожному своєму хлопцеві шукала тата, розумієш? А повинна була шукати чоловіка, тому будь ось такий клацання, коли про мене хтось починав піклуватися, іноді штучно... я потрапляла кожен раз в пастку. І кожен раз, я будь-який елемент прояву турботи, викликав в мені величезну подяку і бажання щось віддати людині. А це просто була Базова турбота", - каже Анна Сєдокова.

Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/
Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дівчатка, які росли без батька, тільки вони це зрозуміють. Всі ми родом з дитинства, якщо щось недоотримано, дефіцит заповнюєш неусвідомлено в дорослому житті", "У мене аналогічно", "Все правильно вона говорить. Що шукаємо турботу і починаємо любити цю людину за те, що він піклується, а по факту це навіть не турбота", - пишуть користувачі в коментарях.

@terezusaa

#вместе #аннаседокова

♬ оригінальний звук - Таро | Умные мысли | Цитаты

Нагадаємо, чоловік Анни Сєдокової показав її дочку, яку вона не може забрати з США: "Кого-то не вистачає"

Як повідомляв "Знай.ua", схудла Анна Сєдокова зробить приємно Костянтину Меладзе: "Мені в тобі тісно"

Знай.ua писав, Анна Сєдокова з чоловіком не стримали пристрасті перед маленьким сином: "Гей ви, акуратніше"