Анджеліна Джолі опинилася в центрі уваги, так як її помітили в Капітолії з політиками. Вона вирушила туди, щоб обговорити дуже важливі питання щодо домашнього насильства.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «spletnik» в Instagram.

"#АнджелінаLжолі зустрілася з американськими політиками в Капітолії, щоб обговорити проблеми домашнього насильства. Подробиці-на сайті @spletnik_ru. ____#spletnik #spletnikru #angelinajolie", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Публіка, яка побачила цю публікацію, вирішила не мовчати. Фанати легендарної американської актриси не пройшли повз і залишили чимало відгуків під знімками Анджеліни Джолі в Капітолії.

Популярні новини зараз
5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів Неймовірний зліт або незворотнє падіння: липневий кар'єрний гороскоп для всіх Знаків зодіака На які спеціальності є сенс вступати: поради для абітурієнтів Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими
Показати ще

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

"Про сумку на підлозі писали?", "Тема актуальна, молодець Енджі", "їй тепер пряма дорога в політику, як актриса вона вже вся вийшла", "обговорили це добре, головне щоб постраждалим жінкам більше допомагали, а в деяких випадках і чоловікам, оскільки тема дійсно вимагає уваги, за слабкого хто заступиться може і допомогти це пережити?", "Джолі молодець", "Ну красуня ж!! Ніколи не випинає сиськи дупи і губи,завжди просто і зі смаком одягнена! Взагалі не випинається не легко зі шкіри, щоб помолодшати або пропіаритися . Старенька Мадонна нервово курить в сторонці", - залишають коментарі фанати відомої актриси.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Анджеліна Джолі нагадала, якою вона була в 2008 році.

Нагадаємо, що у мережі показали Анджеліну Джолі з мінімальним макіяжем.