У соціальній мережі розмістили пост, в якому розповіли про те, як Бен Аффлек прокоментував своє досить скандальне інтерв'ю. Раннє він говорив, що був нещасливий у шлюбі і через це випивав.

Відповідну публікацію розмістили в акаунті "spletnik" в Instagram.

"#БенАффлек прокоментував своє гучне інтерв'ю, в якому він заявив, що багато пив через те, що був "нещасливий у шлюбі" з Дженніфер Гарнер. Виявилося, його просто "неправильно зрозуміли" і він зовсім не це мав на увазі. Але що саме-ніхто так і не зрозумів, адже він дійсно сказав ті самі слова про колишню дружину... Подробиці-на сайті @spletnik_ru.____#spletnik #spletnikru #benaffleck", - підписаний пост в соціальній мережі.

Аудиторія, не змогла втриматися від коментарів і почала писати думки з цього приводу.

Популярні новини зараз
За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку Боржникам приготуватися: комунальники йдуть на крайні заходи Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи
Показати ще

Бен Аффлек
Бен Аффлек

"Іноді краще жувати ніж говорити...", "Ой, Та хто б сумнівався? Винна жінка, як завжди! Чи не безхребетний інфантил, а дружина довела", "Просто він був п'яний", "Бен виглядає шкода, краще б мовчав", "у невдалому шлюбі винні обидва, це загальновідомо...", "Природно не зрозуміли а як же ще)))) шквал критики просто накрив його після інтерв'ю.. ось і викрутитися тепер якось треба))", "Він сказав, що був нещасливий у шлюбі і тому пив. Цілком так може бути. Але це не означає, що через жінку або що вона була або що вона винна. Це вже додумує кожен в міру свого сприйняття. Він міг бути нещасний просто тому, що жив з прекрасним, але не "своїм" людиною. Так буває. А то накинулися праведники з усіх боків", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Бен Аффлек оскандалився в інтерв'ю.