Зірка "Любов насправді" Кіра Найтлі розповіла, що в 2005 році її оголене тіло ледь не залишилося непоміченим папараці, оскільки її наряд повністю тріснув.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Кіра Найтлі подумала про катастрофічну несправність, яка сталася прямо на очах у папараці, коли вона їхала на церемонію вручення нагороди British Independent Film Awards в 2005 році.

36-річна голлівудська зірка пояснила, що її сукня розкололася навпіл, а вона була абсолютно голою.

Кіра Найтлі
Кіра Найтлі

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Вона розповіла журналу People: "На мені була сукня Hervé Léger, одна з тих суконь з перев'язками. Я вийшла за двері, і воно розкололося знизу вгору - все моє тіло вийшло назовні. Це було просто повністю оголене тіло. Так що це був справжній курйозний момент. Я думаю, це плаття було занадто маленьким. Слава Богу, це [не] сталося на червоній килимовій доріжці, тому що це могло статися в будь-який момент того вечора, і мені неймовірно пощастило, що це сталося в потрібний момент. Це було саме тоді, коли за мною стежили багато папараці. На щастя, я була в своїй квартирі, мене не було за вхідними дверима, тому ніхто не отримав уявлення про те, що це плаття тріснуло".

Кіра Найтлі
Кіра Найтлі

Зірка змогла без пригод приїхати на захід повністю одягненою і спокійною. Кіра зазначила, що це сталося в той час, коли за нею постійно стежили фотографи, і вони майже все мигцем побачили.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кіра Найтлі розповіла про стосунки з Бенедиктом.