Відомий український телеведучий і шоумен вирішив відверто розповісти про те, чи бив дружину. Ексклюзивна відповідь на питання, яке вже тривалий час цікавить громадськість.

Шоумен Андрій Джеджула в програмі "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна", відповів на звинувачення дружини в побитті. Не так давно у них народилася дочка, яку вирішили назвати Адель. Пара вже давно не разом, і все через побиття, в яких звинуватила чоловіка його чоловіка.

Андрій Джеджула продовжує заперечувати той факт, що бив Юлію, навіть незважаючи на надані нею докази.

"Як я, 192 сантиметри зростом, кулаками її в обличчя бив? Подивіться на мене, дайте собі відповідь на питання, що б було з людиною, тим більше з жінкою вагітною, як вона говорить. А на емоціях ми багато говорили один до одного. Я просто в цей бруд вже більше не хочу пірнати. Я нічого не хочу доводити. Мені це набридло. Кожен з нас і навіть телеглядачі залишаться при своїй думці. Виросте Адель - як мені їй дивитися зайвий раз в очі?"- відповів чоловік. Він зазначає, що ця вся історія не повинна виноситися на загальний огляд, і кожен нехай малює власну картину.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

При цьому, сам Андрій Джеджула зізнався, що проблеми в сім'ї у них вже були кілька років тому. У 2019 року Юля пішла від нього, і подала навіть на розлучення. Причиною цьому стали ревнощі, так як з шоуменом хтось не так зробив фотографію.

Півтора місяці вони були не разом, і навіть не бачилися, але, вже через 49 днів вона сама повернулася до нього. Вони пробачили один одного, і життя стало налагоджуватися. Але, як виявилося - ненадовго.

Андрій Джеджула, фото: Instagram
Андрій Джеджула, фото: Instagram

"І ось у мене одне питання - ну, якщо я настільки поганий був, навіщо було вдруге пірнати зі мною в це болото. У мене пояснення просте - я любив людину. Я носив обручку весь цей час. І коли вже ми почали жити знову разом, під час першої сварки, вона зняла кільце, я зняв, і не ношу досі. Тепер я не відчуваю себе одруженим. Це тільки формальність", - підсумував Джеджула.

Нагадаємо, що Андрій Джеджула зворушливо згадав про загиблу маму і побажав їй "Небесний день народження"

Раніше повідомлялося, що Андрей Джеджула влаштував шикарний свято для їх з Сантою Дімопулос сина

Також, розведений Андрій Джеджула вирішив попітніти посеред траси