Радянський і російський співак, музикант, композитор і продюсер Григорій Лепс зовсім не часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,1 мільйона чоловік.

Зовсім недавно з'явилися новини про те, що виконавця довелося госпіталізувати в Москві після проблем з алкоголем. Нагадаємо, що він розлучився з дружиною через 20 років спільного життя.

Фото: Григорій Лепс
Фото: Григорій Лепс

Повідомлялося, що нібито Григорію потрібна була допомога психіатра, а зараз він особисто вийшов на зв'язок з фанатами, щоб розповісти - його госпіталізація була пов'язана виключно з високим тиском. Артист пробув у лікарні всього один день через гіпертонічний криз. А проблеми зі здоров'ям Лепс пов'язав з перевтомою і великим віком.

"Всім добрий день, я Григорій Лепс. Вас черговий раз ввели в оману, що я вже помер. Я вже стільки разів помирав, що мені невідомо, на кладовищі стільки землі знайдеться, щоб мене там поховати. Ніколи, не дочекаєтеся", - заявляє виконавець.

Григорій Лепс. Фото: Стархіт.
Григорій Лепс. Фото: Стархіт.
Григорій Лепс. Фото: Стархіт.

"Ми в Вас віримо🙌 улюблений співак, міцного здоров'я і довгих років❤️", "Будьте здорові🙏. Ми вас дуже дуже любимо❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Григорія Лепса терміново госпіталізували і приставили охорону: почав буянити від пияцтва

Як повідомляв "Знай.ua", Філіп Кіркоров в компанії юних блогерів опинився в шкурі Майкла Джексона: "Теж любив..."

Знай.ua писав, Григорій Лепс налякав шрамами на голові: пересадив волосся і не соромиться