Відома російська співачка Наташа Корольова, яка народилася і почала свій творчий шлях в Україні, частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйона чоловік.

Після довгих років життя в РФ, виконавиця опинилася в Україні, на телеканалі "Інтер". Шоу з Наташею Корольовою з'явиться в суботу, 18 грудня. Через це вона навіть звернулася до фанатів українською мовою.

Наташа Корольова з Тарзаном, фото: Instagram
Наташа Корольова з Тарзаном, фото: Instagram

"Пісні ти не скажеш до побачення... Наташа не прощається з тобою! Дорогий мій, улюблений український глядач❤️ як же приємно знову зустрітися з тобою напередодні Нового року! Спасибі телеканалу Інтер за можливість порадувати своїх глядачів одним з кращих моїх кремлівських шоу - "Ягідка"🍒 і незважаючи ні на що, хоч і на екрані телевізорів, мій глядач, Я до тебе йду❤️", - пише Наташа Корольова в публікації.

Артистка додала, що для її пісень Немає ніяких заборон будь-яких перешкод.

Наташа Корольова, фото: Instagram
Наташа Корольова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Як же хочеться повернутися в ті теплі стосунки, без ворожнечі, воєн і заздрості... А ще я впевнена, що Краса і музика обов'язково врятують світ!", "Наталочка, обожнюємо тебе!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Наташа Королева знайшла "царя" в особі Філіпа Кіркорова - Тарзан більше не канає: "Ви ж доросла людина"

Як повідомляв "Знай.ua", відкинутий Наташею Корольовою Ігор Ніколаєв показав щасливу сім'ю: маленька донечка і дружина-красуня

Знай.ua писав, Наташа Королева влаштувала романтику для Тарзана, засвітивши штучні обличчя: "Зуби як унітази"