29 жовтня 2021 року, глядачі з усього світу могли споглядати довгоочікуваний трейлер фантастичного серіалу "Відьмак" від Netflix з Генрі Кавіллом у головній ролі, який раніше знімався в таких фільмах, як "Ліга справедливості", "Людина зі сталі", "Місія нездійсненна: Наслідки" та інше.

Творці пообіцяли, що другий сезон вийде 17 грудня, і це сталося. Всі вісім епізодів випустили одночасно, їх можна подивитися як оригінальною мовою, так і російською.

Відьмак
Відьмак

Проте, мова зараз не про це. Паралельно глядачам представили тизер-трейлер серіалу-приквела під назвою "Відьмак: походження", який, на жаль, був зустрінутий досить негативно через расову різноманітність в акторському складі.

Відомо, що події цього твору розгортаються ще за 1200 років до пригод Геральта, а головним героєм виступить перший мисливець на чудовиськ, тоді як сюжет (протягом шести епізодів) постарається торкнутися події, пов'язані зі сполученням сфер.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
Показати ще

"Відьмак" від Netflix, скріншот: Youtube
"Відьмак" від Netflix, скріншот: Youtube

"Потрібно більше повістки богу повістки", "Просто втратив дар мови. У поганому сенсі. Канон мертвий, похований, спалений, віднесений вітром і посипаний сіллю. Netflix не знає і не піклується про персонажів і Всесвіту", "Орiджин відьмака - це перш за все сполучення сфер. А тут я бачу чомусь дохрена сфер. Таких як BLM, LGBT, RADFEM. 146% повісточки в слов'янському фентезі. Пан Сапковський таке б схвалив", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, знайомство в мережі, хлопчик з оленями і любов на тлі замку: три кінопрем'єри від Netflix з духом Різдва

Як повідомляв "Знай.ua", фінал "Паперового будинку", любовний трикутник в "Емілі в Парижі" і сім'я садівників-вбивць: кращі прем'єри грудня 2021

Знай.ua писав, від "Друзів" і "Шерлока" до "Еліти" від Netflix: різдвяні серіали, які занурять вас в атмосферу свята