Зовсім недавно, в четвер, 16 грудня 2021 року, в штаб-квартирі УЄФА в Ньоні пройшло жеребкування Ліги Націй.

Україна, як ми пам'ятаємо, знову опинилася в другому дивізіоні після того, як організація УЄФА прийняла рішення зарахувати технічну поразку в матчі проти Швейцарії. Тепер з нашою збірною зіграє Вірменія, Ірландія і Шотландія.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

У червні 2022 року пройдуть відразу чотири поєдинки. Перший, для наших футболістів, відбудеться четвертого червня - о 21:45 за місцевим часом. Суперник - Ірландія. Далі йде невелика перерва і вже сьомого числа Україна зустрічається з Шотландією. І можна було б припустити, що вже після цього поєдинку почнеться невеликий відпочинок від матчів у збірних, але ні. 11 червня Україна зустрічається з Вірменією, а 14 червня - повторний поєдинок з Ірландією.

Все це можливо, тому що Чемпіонат світу з футболу відбудеться в кінці року - з 21 листопада по 18 грудня. Такі пізні терміни обумовлені кліматичними умовами. Була створена цільова група, яка і вирішила поставити турнір на ці дати, так як в лютому відбудуться зимові Олімпійські ігри, а в квітні - Рамадан.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Збірна України, фото: football.com
Збірна України, фото: football.com

Після цих чотирьох поєдинків, повернення української збірної на поле відбудеться у вересні - 23 числа - з Вірменією, 26 вересня - з Шотландією.

"3 з 3 можна спокійно брати🙌", "Календар жесть, 4 матчі за 10 днів", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко показав найкращий подарунок на 25-річчя: про це мріє кожен

Як повідомляв "Знай.ua", гімн України можуть перетворити на щасливу оду: навіть Дзідзьо сподобається

Знай.ua писав, Якщо не Мессі - то хто? Роналду з ганьбою упустив свій "золотий м'яч", повний список його конкурентів