Учасниця 11-го сезону романтичного шоу "Холостяк" Адель Асанті зовсім не часто радує шанувальників якимись фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 50 тисяч осіб.

Дівчина - колишня актриса фільмів для дорослих, що і стало основною причиною, чому Михайло Заливако не хотів будувати подальші відносини. А зараз, несподівано для всіх, Анастасія Распутіна виходить заміж, про що повідомила в профілі.

Адель Асанти, фото: stb.ua
Адель Асанти, фото: stb.ua

Зараз Адель відпочиває на Балі, звідки і виклала фотографію з невеликим десертом на тарілці, під яким таїться напис Happy Wedding - щасливе весілля. У підписі до публікації немає ніяких слів, лише два невеликих смайлика обручки і сердечка.

"Я вас вітаю🥳 ви прекрасна дівчина😍", "Вітаю💐 бажаю міцного кохання, щастя і благополуччя вашій родині❤️", "Всього самого прекрасного!", "Вітаю👏 бережіть один одного❤️", "Нічого собі, яка приємна новина! Щастя і величезної любові!", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Адель Асанті, скріншот: YouTube
Адель Асанті, скріншот: YouTube

При цьому, про весілля не було ніякої інформації, тому, може бути, вона буде надалі. І ми, за допомогою публікації фотографій на сторінці Адель, про це дізнаємося.

Нагадаємо, ексконкурентка "Зайки" Юлі Таня Шевцова з'явилася поруч з "Холостяком" після проекту: "На волі"

Як повідомляв "Знай.ua", що найчастіше шукали українці в Google: "Гра в кальмара", "Холостяк", Сімпл-Дімпл, Чапкіс та інші запити

Знай.ua писав, найскандальнішi учасниці "Холостяк 11" поскаржилися на проект: "Можна виспатися"