Тоня Матвієнко, фото з Instagram
Тоня Матвієнко, фото з Instagram

Тоня Матвієнко здивувала апетитами перед Днем святого Миколая, Арсен Мірзоян не впорається

У своїх Insta Stories Антоніна Матвієнко видала забавний тематичний жарт до Дня святого Миколая, який щорічно відзначається в Україні 19 грудня. На зображенні видно симпатичну рудоволосу дівчинку з величезними очима, яка тримає руку осторонь, немов на чогось чекає.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Регіна Тодоренко вирішила змінитися після відродження гурту "Smash"

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Відома українська телеведуча і артистка Регіна Тодоренко, яка вже тривалий час проживає на території Російської Федерації зважилася на кардинальну зміну іміджу. Новий пост було опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Потяг, скріншот: Youtube
Потяг, скріншот: Youtube

Українка потрапила під колеса поїзда на очах у десятків людей - йшла і навіть не помітила

У п'ятницю, 17 грудня 2021 року, в Київській області - в Тарасівці, сталася смертельна подія. При цьому, досі невідомо, чому загибла жінка не помітила наближення вантажного поїзда, про що свідчить опубліковане в мережі відео з камер спостереження.

Робота, скріншот
Робота, скріншот

Чому українці не можуть нікуди влаштуватися після 45 років

В Україні існує велика проблема з ейджизмом, причому він двосторонній. Це не тільки коли відмовляють людям через вік постарше, а коли і відмовляють через молодий вік.

Оля Полякова, шоу "Маска"
Оля Полякова, шоу "Маска"

Оля Полякова пішла, а українці тільки раді

Оля Полякова розмістила невеликий, але дуже вражаючий уривок з півфіналу гіпершоу "Маска", на якому вона заявила про своє рішення покинути крісло зіркового детектива. Причину свого відходу співачка не назвала, але судячи з її підпису до інтригуючого відеролика і загадковим словами ведучого Володимира Остапчука про те, що продюсери вели якісь переговори, щось явно пішло не за сценарієм.