Минулого тижня, в ніч на неділю, свій поєдинок виграв український боксер Василь Ломаченко, який влаштував справжній скандал після того, як вийшов на ринг з прапором рідного міста, але без державного "синьо-жовтого".

Цього не зрозуміли як звичайні громадяни, так і політик. Наприклад, Віталій Кличко хоч і привітав його з перемогою, але задався питанням - якого біса. Однак зараз не про це. Вже цієї суботи у Броварах, у торгово-розважальному центрі "Термінал" відбудеться поєдинок за статус володаря поясу WBO International між Денисом Берінчиком та Ісою Чанієвим з РФ.

Денис Берінчик, фото: Instagram
Денис Берінчик, фото: Instagram

Це вже шостий захист титулу для українського боксера. Орієнтовний початок бою - о 22:00. Трансляція відбудеться на Megogo.

Денис Берінчик, як відомо, є володарем двох срібних медалей Олімпійських ігор-2012 і чемпіонату світу-2011, почавши професійну кар'єру в 2015 році. На цьому етапі йому вже було 27 років, що є досить пізнім рішенням, за словами промоутера Олександра Красюка. Зараз у нього відсутні більш статусні поєдинки і реальні перспективи боротьби за чемпіонські титули.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Денис Берінчик, instagram.com/berinchyk
Денис Берінчик, instagram.com/berinchyk

Його суперник (Іса Чанієв) провів на професійному рингу 18 боїв, серед яких 15 переможних і три поразки. Денису потрібно постаратися на максимум, бо боєць з Росії навіть якось був близький до бою з Василем Ломаченком.

Нагадаємо, Заміна Усику і Берінчику: боксер Юрій Захарєєв став чемпіоном світу, здолавши росіянина Мусаєва

Як повідомляв "Знай.ua", Денис Берінчик показав закривавлені бинти і шорти після бою з росіянином: "Мені сподобалося"

Знай.ua писав, Василь Ломаченко більше не боксер? Українця після бою з коммі відсторонили від рингу на невизначений термін