Народний артист України, ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський, який відкрив факультет TikTok, частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько шести мільйонів чоловік.

Зовсім недавно фанати порівнювали архівні знімки виконавця з тими, які були зроблені зовсім недавно. А в п'ятницю, 17 грудня, за доброю традицією, Михайло опублікував відео в рубриці "П'ятниця-розпусниця" з напівголими дівчатами.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Відео триває всього сім секунд і Поплавський залишився без будь-яких танцювальних рухів тіла. Дівчата з оголеними ногами стоять на коробках з подарунками, а ось артист стоїть в машині, з іншими дівчатами.

"Які плани на вихідні? Пишіть в коментарі👇# Поплавський #п'ятниця #відпочинок #робота #вихідні #життя #poplavskiy", - пише Михайло Поплавський в публікації.

Михайло Поплавський, фото з Instagram
Михайло Поплавський, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Як завжди круто", "Нереально круто❤️", "Яке хороше відео💞", "Я чекала нового посту💞", "Впевнена ці вихідні будуть шикарні🔥", "Відпочивати😻", "Чекати Святого Миколая, адже синочок ще маленький і вірить в диво😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Павло Зібров розговорився про відпочинок з Іриною Білик і любов до самогонки: "Це не просто вуса"

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Поплавський запропонував змінити гімн "Ще не вмерла України...." на свою пісню, земляки сміються: "Ваша пісня і так гімно"

Знай.ua писав, 72-річний Михайло Поплавський заговорив про щоденний секс, енергії хоч відбавляй: "У всіх сьогодні буде"