Є приказка "Як Новий Рік зустрінеш так його і проведеш" і багато хто намагається зібрати компанію друзів побільше, щоб весь рік насолоджуватися їх суспільством; накрити стіл багатше, щоб не знати потреби або ж зустріти свято з коханою людиною, щоб ніколи не розлучатися.

Але є й такі, хто не проти зустріти Новий рік і в повній самоті. У таку ситуацію одного разу потрапив і Андрій Данилко.

Зірковий детектив грандіозного шоу "МАСКА", яке виходить по суботах о 21:00 на каналі "Україна", Андрій Данилко дав дуже відверте інтерв'ю. Журналістам каналу "Україна" він зізнався, як одного разу залишився в новорічну ніч абсолютно один і зважився на кардинальні зміни в зовнішності.

Андрій Данилко, фото: Instаgram
Андрій Данилко, фото: Instаgram

Андрій Данилко з тих артистів, які звикли зустрічати Новий рік на сцені. Однак кілька разів виступи зривалися в останній момент. В один з таких років він залишився вдома наодинці, проте абсолютно не засмутився через те, що так склалися обставини.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Тоді щось було пов'язано з організаторами, і ми не полетіли. Я подумав-Слава Богу, тому що з 3 січня ми відлітали у великий тур по Америці. Ви знаєте, мені абсолютно не було сумно чи сумно. Я включив телевізор, накрив собі стіл, водій привіз мені "Шубу" і "Олів'є", приготовані його дружиною. Мені здавалося, що самому буде нудно зустрічати Новий рік, а тут – взагалі нормально. Не треба вбиратися, ніхто на тебе не дивиться. Відмінно!" - розповів Андрій Данилко в інтерв'ю каналу "Україна".

Тоді зірковий детектив гіпершоу "МАСКА" випив келишок шампанського – і тут в його голову прийшла ідея.

"Я вирішив постригтися наголо. Ось просто в новорічну ніч пішов у ванну і "під казанок" постригся. Не знаю, що на мене знайшло, але було відчуття, ніби я прибрав все зайве. Знаєте, коли людина стрижеться, він ніби краще себе почувати починає. Ось і я збрив волосся - і відчув полегшення. Прокинувся 1 числа - все ще сплять, ніхто нікуди не ходить, ніяких дзвінків. Подивився у вікно на Хрещатик-вулиця абсолютно порожня, ніби всі виїхали. Виспався добре, і через кілька днів ми полетіли в Америку"– - поділився неймовірною історією детектив шоу" Новорічна Маска "на каналі"Україна".

Нагадаємо, що Андрій Данилко насмішив усіх своєю "шваброю" - зареготала навіть Оля Полякова.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Данилко показав дивне детское фото.