Вже тривалий час гримить скандал між Катею Репяховою і колишньою дружиною Віктора Павліка , яка звинувачує дівчину в смерті сина і досить брудно висловлювалася про неї в мережі.

Все дійшло до того, що Катя заявила про позов до суду, який збирається подавати на Лору Созаєву.

А сам Віктор Павлік здається зовсім не хоче брати участь у цьому розбиранні двох дівчат.

"Я не читаю фактично те, що викладає Катя. У неї кожен день дуже багато публікацій. Я до цього, за великим рахунком, не те що не причетний, Катя мене не питає, як Що робити. Це було її рішення, звичайно. І вона відстоює свою позицію, свою честь і гідність. Я кажу, я не дуже в цьому розбираюся, тобто не знаю, на якій це все стадії" - прокоментував він свою позицію для передачі "Зірковий шлях".

Віктор Павлік з сином, instagram.com/viktorpavlik
Віктор Павлік з сином, instagram.com/viktorpavlik

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз же Катя повідомила, що знаходиться на межі розлучення з Павліком через те, що він її образив.

Дівчина виклала фото з заплаканим обличчя в сторіз і написала: "Мене дуже образив мій чоловік і я не впевнена, що після цього ми будемо з ним разом. Я в цій війні одна!".

Вона не стала якось коментувати це далі. Ймовірно, Віктор відмовився підтримати її у війні зі своєю колишньою дружиною і Катю це розбило.

Нагадаємо, що Віктор Павлік "умив руки" у скандалі колишньої дружини і Каті Репяхової.

Раніше ми повідомляли, що колишня дружина Віктора Павліка звинувачує його і Катю Репяхову у загибелі свого сина.