Юрій Горбунов показав, як підготувався до свят з Катею Осадчою. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов є популярною особистістю в нашій країні.

На його офіційну Instagram-сторінку підписано близько одного мільйона осіб, з якими він ділиться різноманітними подіями в житті і творчості. Фолловери вкрай активно реагують на кожен його пост, під кожною фотографією тисячі коментарів.

18 грудня Горбунов опублікував відеозапис зі своєю дружиною. На перших кадрах пара стоїть в кімнаті і посміхається. На наступних кадрах вони постають на тлі зеленої ялинки.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Свято наближається!! З прийдешніми!! #святойниколай #скороновыйгод🎄🎅🏼", - повідомив він фоловерам.

Шанувальники активно почали коментувати даний пост.

"Щастя вашій родині 🔥❤️"; " Фокусники!!)) 😂дуже красива ялинка"; "🔥🔥🔥😍😍", - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Оля Фреймут назвала головні правила етикету за кермом, як поводитися з хамами-водіями: "Тепло посміхнутися"

Нагадаємо, що "Ревізор" Ольга Фреймут пояснила, коли категорично не можна пити каву: більшість з нас робили це "невчасно"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук показав українцям свою маленьку копію: "Клон, прямо няшечка"