Як змінилися актори трилогії "Володаря перстнів". Про це повідомляє портал Попкорнnews.

Епічний твір роману Джордана Толкієна підкорила серця мільйонів шанувальників двадцять років тому. Через той час стільки води витекло і змінилися багато акторів.

По-перше, двоє акторів пішли з життя. Це Іен Холм, який виконав роль Більбо Беггінса, пішов з життя в 2020 році через ускладнення, викликаних хворобою Паркінсона. П'ятьма роками раніше помер Крістофер Лі, який відіграв роль Савурмана.

Елайджі Вуду на даний момент сорок років. Він встиг зіграти роль у фільмах" хулігани"," Вбивство в Оксфорді", а також багатьох інших картин.

Вігго Мортенсен, який зіграв Арагорна, здобув ще більше любові глядачів після «Виправданої жорстокості» Кроненберга, за «Порок на експорт» артиста номінували на «Оскар».

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Орландо Блум прославився не тільки роллю Ельфа Леголаса, але також і зйомками у фільмі "Пірати Карибського моря". Чоловік став муеєм Кетті Перрі і виховує з нею його спільну дочку Дейзі.

Нагадавши, шедевр з вадами: що хорошого і поганого в "Веномі 2" з чудовим Томом Харді

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму. У ньому постануть намальовані королева Єлизавета II, принци Філіп, Чарльз, Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл

Також, звсюдисущий фільм "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу",