Відома українська співачка і зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія запросила своїх шанувальників провести час весело, подивившись черговий випуск гумористичного шоу "Жіночого кварталу", в якому вона взяла участь.

Про це вона повідомила на своїй офіційній сторінці в Instagram, де за її життям і творчістю стежать вже більше 71 тисячі осіб.

"Погода закликає нас усіх, сьогодні ввечері, запастися смачними снеками, сісти біля телевізора і дивитися нову порцію класного гумору від @zhenskiykvartal_official. До зустрічі о 22: 15 на @1plus1_ua», - написала Кекелія під двома знімками.

Скрін, Instagram Кекелія
Скрін, Instagram Кекелія

На фото красуня стоїть на сцені, стилізованій під пшеничне поле, поруч зі стогом сіна.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На ній довга, облягаюча вечірня сукня срібного кольору, яка тримається на її плечах на тоненьких бретельках. Зачіска покладена в акуратні хвилі. Свій образ співачка доповнила сріблястими босоніжками з тонкими ремінцями.

Скрін, Instagram Кекелія
Скрін, Instagram Кекелія

На другому знімку Кекелія з подругами по «Кварталу» перелякано визирає з-за снопа.

Шанувальники засипали Кекелію компліментами і емоджі у вигляді сердечок.

Нагадаємо, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу"оголила груди майже до пупка, але мама оцінила: "Моя доця, люблю". Артистка розмістила шикарні фото з недавньої фотосесії

Раніше Знай писав, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" показала будні молодих матусь: "Не судилося..."

Також Знай.ua писав: Зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія в обтягуючій сукні забрела в Піски: "Клеопатра"