У суботу, 18 грудня 2021 року, в торгово-розважальному центрі "термінал", в Броварах, відбувся поєдинок між українцем Денисом Берінчиком і Ісою Чанієвим з Російської Федерації.

Це був шостий захист титулу WBO International, з яким наш боксер впорався дуже добре - за результатами кривавого поєдинку. І дався він досить важко, як складний іспит. Але все ж Берінчик впорався, хоч і змусив свою дружину сильно переживати після того, як продовжив бій з розбитим носом після п'ятого раунду.

Денис Берінчик, фото: Instagram
Денис Берінчик, фото: Instagram

Перші хвилини захисту в легкій вазі Денис "смикав" суперника, але росіянин не втрачав хватку, вміло відповідаючи українцю. І вже в п'ятому раунді вони провели досить успішних атак і знизили темп поєдинку, який довелося відновити в останніх раундах - за класикою українського боксу. Денис Берінчик включив агресію, але все ж не домігся дострокової перемоги. Хоч і змусив понервувати фанатів, коли побував на канвасі в десятому раунді, після підсічки з боку росіянина.

"Я думаю, що порадував вас своїм видовищним боксом. Суперник дуже гідний. Мені було нелегко. Пройшов дуже серйозну підготовку. Краще боксу тільки бокс!", - каже Денис Берінчик після бою.

Він виграв одноголосним рішенням суддів (116-112, 118-110, 118-111) і був особисто привітаний Володимиром Кличком, який перебував у першому ряду.

Нагадаємо, скандальний боксер Іван Редкач розкрив секрет Ломаченка і Усика: "Він йому платив"

Як повідомляв "Знай.ua", Заміна Усику і Берінчику: боксер Юрій Захарєєв став чемпіоном світу, здолавши росіянина Мусаєва

Знай.ua писав, нокаутував росіянина: Денис Берінчик здобув перемогу над Артемом лобовим у кулачному бою