У соціальній мережі розмістили дуже цікавий пост, який стосується відомого актора Кріса Нота. Стало відомо, що навколо актора назріло дуже багато скандальних історій про домагання.

Відповідну публікацію показали на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Здається, скандал з "містером Бігом" тільки набирає обертів З'ясувалися не тільки нові подробиці домагань Кріса Нота, але і те, що ще багато років тому його колишня дівчина теж звинувачувала його в насильстві. Подробиці - за посиланням в описі #кріснот #містербіг #сексвбольшомгороді # іпростотак", - підписаний пост в соціально мережі.

Багатотисячна публіка, яка підписана на сторінку про знаменитостей, вирішила не мовчати, і почали писати думки з такого приводу.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кріс Нот
Кріс Нот

"Як вони так вчасно згадують", "у серіалу низькі рейтинги, тому що г*вно. Повне азочарование. Ось і підігрівають як можуть", "Ля, як страшно бути чоловіком в Америці", "як страшно, що всі, хто зібрався тут і звинувачує цих жінок - самі жінки", "як страшно, що всі, хто зібрався тут і звинувачує цих жінок-самі жінки", "чому подібна х*рня обговорюється після виходу серіалу вирішили зловити хвилю хайпа хз як цих телиць назвати навіть просто споганять йому кар'єру і він вже не відмиється навіть якщо доведуть що він не винен", "така маячня, що ж вони тоді заявили.. У нас якщо сліди згвалтування змив, все-його не було... А тут через 20 років... Треба б їм теж термін давності для злочинів вводити", - пишуть відгуки обурені користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Кріс Нот може постати перед судом.