У соціальній мережі з'явилася дуже скандальна інформація про те, що відомий актор, зірка серіалу "Секс і місто" Кріс Нот потрапив у дуже гучний скандал. Дві жінки публічно звинуватили Кріса Нота в згвалтуванні.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Стало відомо, що дві жінки звинувачують Кріса Нота в згвалтуваннях. Про те, що трапилося вони розповіли журналістам. Подробиці - за посиланням в описі #кріснот", - підписаний пост у соціальної мережі.

Варто відзначити, що такі гучні звинувачення в бік "містера Біга" - дуже несподівані. Такого ніхто не очікував, і фанати, які стежать за кар'єрою і особистим життям відомого актора, не змогли пройти повз даної новини. Вони не змусили себе чекати і почали писати коментарі зі своїми думки з цього приводу.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Кріс Нот і Сара Джессіка Паркер
Кріс Нот і Сара Джессіка Паркер

"Містер БІГ ну, як так? Швидше за все жінки вирішили так прославитися", "все життя мовчали і тут згадали раптом!", "Вирішили похайпіть у зв'язку з "and just like that"?", "Хто знову замовив інформаційне знищення білого натурала актора", "почалося", "а докази?! Так будь-яка може наговорити що завгодно. Ще й журналісти прикрасять. Маячня. І за такими злочинами необхідний термін давності", "відразу після виходу фільму)))", "Ну почався ранок в селі", - залишають відгуки обурені фанати відомого актора.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", спритний папараці зняв голу попу Сари Джесіки Паркер.

Нагадаємо, що у соціальній мережі розповіли про конфлікт між актрисами «Секс у Великому Місті».