Сара Джессіка Паркер і Кріс Нот знову зустрілися разом. Зірки серіалу «Секс і місто» у шикарних нарядах обіймалися перед десятками камер, не приховуючи своїх почуттів один до одного.

Відповідний пост продемонстрували в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Нам здається, цей ролик претендує на звання Кращого відео в цьому році Керрі і чоловік її мрії такі ж прекрасні, як і 20 років тому ДО РЕЧІ, Сара Джессіка Паркер в сукні Oskar de la Renta #сексвбольшомгороді", - підписали відеоролик в соціальній мережі.

Численна аудиторія, яка так чекає продовження популярного серіалу, не змогла стримати емоцій при вигляді такого теплого відео. Фанати не пройшли повз і написали дуже багато відгуків під даною публікацією.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram
Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram

"Ех, всі ми постаріємо, головне зробити це "правильно". Думаю, у них виходить переглядаю серіал, перед виходом нового сезону, складно, звичайно, прийняти, вони такі красиві, такі молоді. Але раз вони нам показали, що у дівчат після 35/40 життя не закінчується, то тепер покажуть, що і після 50 вона триває Чекаю", "Кріс Нот прекрасний завжди", "Обидва прекрасні в будь-якому поверненні, і всі такі ж чуттєві з палаючими очима думаю новий серіал точно варто до перегляну", "Як її можуть називати страшною...вона чудова жінка", - залишають коментарі фанати легендарного серіалу.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли про сварку між зірками серіалу «Секс у Великому Місті».

Нагадаємо, що у мережі назвали дату, коли вийде новий сезон «Секс у Великому Місті».