У соціальній мережі продемонстрували публікацію, яка може здивувати багатьох фанатів серіалу «Секс і місто». Спливає все більше і більше несподіваних факторів про головних героїв.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"У Керрі Бредшоу деменція? Не очікували? Ми теж!",- підписаний знімок в соціальній мережі.

Варто відзначити, що довгоочікуваний новий сезон популярного серіалу викликає все більше невдоволення у фанатів. Люди продовжують говорити про те, що відбувається на екранах, а головні герої потрапляють у справжні скандальні історії.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Секс і місто
Секс і місто

"Суть серіалу стала показати що гендер у світі тепер не важливий і Чорношкірі краще за всіх. Серіал цим просто переповнений. Життя героїв на другому плані. Краще б не знімали нічого", "я теж це помітила , що вона багато забувати стала. Сподіваюся вони не зроблять цього з Керрі і так вже багато неприємностей в серіал запхали не зрозуміло навіщо", "таке че то розчарування по перших серіях", "та вони все там не в собі як ніби всім вже 70+", "і так ....Міранда раптом втратила можливість нормально себе вести перед чорношкірими, не дивлячись на Іо що адвокат і живе 20+ років в НЙ. БІГ вмирає від перевантаження на спорт снаряді. Кері підписалася працювати на радіо шоу з яким не має нічого спільного....чоловік Міранда оглух.....хто написав сценарій? Вбивають шоу. Ким вони хочуть їх замінити?", - залишили коментарі незадоволені фанати серіалу.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Кріса Нота звинувачують у домаганні.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли про скандали за лаштунками «Секс у Великому Місті».