Відомий український гуморист, зірка "Кварталу 95" Юрій Ткач частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.

Раніше він знімався в серіалі "Одного разу під Полтавою", а зараз без його гумору не може обійтися добра половина українців, а зараз він поділився закулісся зйомок, ймовірно, новорічного випуску "Кварталу", в якому взяв участь і Дмитро Монатік.

Вікторія Ткач, фото: Instagram
Вікторія Ткач, фото: Instagram

У цей момент виконавець, з хором на тлі, співає на сцені пісню "Мрії не шкода". Танцює, запалює людей у залі, а Юрій Ткач, поза публікою, теж вирішив потанцювати, але довго цього робити не вийшло.

"Як у дитинстві... тільки душа розкрилася, батя додому загнав😂", - пише Юрій в публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А все через те, що підійшов Євген Кошовий показав гумористу телефон і повів подалі.

Вікторія та Юрій Ткач, фото з Instagram
Вікторія та Юрій Ткач, фото з Instagram

"Жека красунчик👏", "Не дали потанцювати на всю котушку😂", "Це дуже смішно😂", " ви в танцях🙌", "Як завжди, мега позитив👏", "Вже дивлюся 4-й раз поспіль, ржу не можу!😂", "Юрчик!", "Добре танцюєш", "А все так добре починалося😂", "Батя в будинок забрав... чарівна пісня", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олів'є, банку сардин і борода Санта Клауса: Кошовий з "Кварталу 95" показав, як весело зустріти Рік Тигра

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Ткач з "Квартал 95" так хотів схуднути, що аж тріснули штани: "Кращий спорт - танці під Полякову"

Знай.ua писав, Олександр Пікалов, Юрій Ткач та Євген Кошовий показали своїх пухнастих улюбленців: "Без них життя не було б таким яскравим"