У мережі показали знаменитого актора Кіану Рівза у всій красі. Він постав перед публікою в класичному образі на прем'єрі фільму "Матриця: Воскресіння".

Даний пост розмістили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Кіану Рівз на прем'єрі фільму "Матриця: Воскресіння" в Сан-Франциско а ти вже подивився фільм? Как тебе?",- підписали публікацію в соціальній мережі.

Аудиторія, яка з нетерпінням чекала продовження легендарного фільму "Матриця", просто не змогла не відреагувати на таку публікацію. Варто відзначити, що багато людей, які вже подивилися фільм "Матриця: Воскресіння" дуже негативно про нього відгукнулися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Кіану Рівз, Фото Getty
Кіану Рівз, Фото Getty

"Яким би не був фільм, я буду дивитися і просто насолоджуватися цією геніальною людиною! Кіану", "взагалі хрень якусь зняли (((", "фільм супер Кіану сексуальний і красивий завжди", "фільм для любителів матриці і Кіану . Дивно тільки те що режисери спробували виїхати на всіх основних старих добрих сценах з першої і другої частин, просто перезнявши з точністю до міліметра, багатьох це може відштовхнути . Сама дивилася з часткою скептицизму, але любов до Кіану переважила", "мені фільм сподобався. Ностальгія була. Та й подивитися на красеня Кіану завжди хочеться", "фільм херня. Тупий фільм", "Ну таке", "любов", "дивилися, перша година нудний, затягнули початок, потім відмінно", "ніяк ((((" , - написали відгуки розчаровані юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Кіану Рівз дав кілька дуже цінних порад.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кіану Рівз дав відповідь на найпопулярніше питання.