Стало відомо про те, чому на популярному мемі Кіану Рівз сидить зовсім один і сумує. Актор перед виходом нової частини" матриці " вирішив у всьому зізнатися.

Приблизно 12 років тому в мережі з'явився знімок, як Кіану Рівз сидить абсолютно один і сумний на лавочці. Папараці це відобразили, і мем почав розлітатися по всьому Інтернету, і до сих пір залишається актуальним.

Кіану Рівз, фото: вільне джерело
Кіану Рівз, фото: вільне джерело

Сам чоловік досить довго не хотів коментувати даний інцидент, але, все ж довелося розповісти На шоу Стівена Кольбера, яке він відвідав днями. Зірка блокбастерів зізнався, що в той день стало причиною його смутку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як виявилося, це було не розчарування життям, або ж він не просто впивався на самоті. Все виявилося куди простіше-він просто вирішив перекусити бутерброд.

"О, це фото... Я просто їжу бутерброд, чувак! Тоді я задумався, у мене були деякі справи. І я був голодний " - розповів на весь світ чоловік.

Нагадаємо, що вже 22 грудня в Україні відбудеться прем'єра четвертої частини культового фільму "Матриця". Через практично 20 років актори повернуться до своїх ролей, і Нео з Трініті знову опиняться разом.

Не так давно головні герої провели фотосесію, і дали відверте інтерв'ю, в якому розкрили деякі таємниці сюжету. Ось, наприклад з даху 46-го поверху вони стрибали самостійно, без допомоги каскадерів, і це гідно поваги.

Нагадаємо, що Кіану Рівз "зізнався" в любові до Трініті з "Матриці" і сльозах на знімальному майданчику: "другий шанс у житті"

Раніше повідомлялося, що Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс розповіли, чим займалися на 46 поверсі без каскадерів

Також, Матриця 4: Воскресіння - Кіану Рівза змусять згадати все, чи зможе Нео запобігти апокаліпсису в фіналі?