Зірка фільму "Матриця", Кіану Рівз розповів про те, як 20 разів вистрибнув з 46 поверху заради зйомок фільму. Всі ці трюки він виконував самостійно, без каскадерів.

Голлівудський актор Кіану Рівз не так давно зробив неймовірний трюк, коли вистрибнув з даху хмарочоса. Це було в рамках майбутньої, четвертої частини фільму "Матриця", яку глядачі побачать вже 22 грудня на екранах. Всі трюки були виконані без каскадерів.

Кіану Рівз, фото: скріншот з відео
Кіану Рівз, фото: скріншот з відео

Кіану Рівз стрибав з 46-го поверху разом зі своєю колегою, актрисою Керрі-Енн Мосс, що зіграла Трініті в картині. Під час одного з останніх інтерв'ю для реклами фільму, Чоловік розкрив секрет одного з найнеймовірніших трюків в кіно.

Матриця, фото: скріншот з відео
Матриця, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Ми хоч і використовували страхувальні троси, але стрибнути з такої висоти було неймовірно страшно", — сказав Кіану Рівз. "Нашою метою було зробити "Матрицю 4", Як можна реалістичніше і ми з Керрі-Енн Мос просто взялися за руки і стрибнули з 46 поверху. Після чого ми повторили цей стрибок близько 20 разів", — додав актор.

Кіану Рівз, скріншот: YouTube
Кіану Рівз, скріншот: YouTube

Це доставило йому величезне задоволення, а знаходження на дахи хмарочоса викликало у нього неймовірно дивне бажання постояти вниз.

Кіану Рівз, фото: кадр з відео
Кіану Рівз, фото: кадр з відео

При цьому, вони все ж нервували, і акторів готували психологічно. Кіану Рівз зазначив, що після цього його тіло тривалий час відновлювалося, адже в такому віці великі навантаження можуть бути небезпечні.

Нагадаємо, що Кіану Рівз перед виходом "матриці" розповів секрет своєї молодості, Керрі-Енн Мосс позаздрила

Раніше повідомлялося, що Кіану Рівз "зізнався" в любові до Трініті з "Матриці" і сльозах на знімальному майданчику

Також, Матриця 4: Воскресіння - Кіану Рівза змусять згадати все, чи зможе Нео запобігти апокаліпсису у фіналі?