Відома українська актриса театру, кіно і телебачення, ведуча Лілія Ребрик частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 730 тисяч чоловік.

Зараз вона поцікавилася у фанатів, чим же вони займаються довгими зимовими вечорами і, не дочекавшись відповіді, вирішила розповісти про досвід її сім'ї. Наприклад, всі її рідні зовсім забувають посидіти разом в метушні будніх днів і дружно відпочити. І лише настільні ігри допомагають відволіктися від зовнішнього світу, хоча б раз на місяць.

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

"Завжди шукаємо щось новеньке, і на цей раз це - "Гра в життя". Геніальна гра, тому що вчить прораховувати кроки наперед! Тут ти проживаєш всі важливі етапи-вчишся, працюєш, будуєш кар'єру і сім'ю, розважаєшся або вирішуєш завести домашнього улюбленця. А рухаєшся ігровою дошкою ти на своєму авто (тут фішки такі). Та ось на скільки клітинок вперед просувається учасник, залежить тільки від рулетки. Але найбільше мені подобається, що протягом гри всі учасники ще й виконують різні творчі активності", - пише Лілія Ребрик.

Ці творчі активності полягають у співі, розповідях різних історій, демонстрації акторської майстерності та інше. У підсумку ця настільна гра створює атмосферу домашньої вечірки з грошовими бонусами.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фото зі сторінки Лілії Ребрик
Фото зі сторінки Лілії Ребрик

"Минулого тижня купили з чоловіком монополію-це найкраща покупка за останній час", "Ми разом з усією сім'єю і донечкою граємо в гру "Хто я" і "Ферму"🔥", "Обожнюю настолкі Обож обожнюю грати в ігри "Хто я?" з різними покараннями, іноді виходить дуже смішно", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українська ведуча Лілія Ребрик застерегла українців від фатальної помилки: "Нікому не віддавайте свій...."

Як повідомляв "Знай.ua", Лілія Ребрик "врізалася" в сходи, прогулюючись по кімнаті: "Станіславський в шоці"

Знай.ua писав, Лілія Ребрик "вкрала" образ "Блондинки в законі" - Андрій Дикий не встоїть: "Колір настрою - рожевий"