Відомий багатьом українцям, як "ревізор", а тепер ще й нардеп від "Слуги народу" з великим знанням "народного життя" і цінників у магазинах - Микола Тищенко продовжує видавати журналістам справжні перли.

Так, депутат упевнений, що молоді українці повинні диктувати свої тренди, а традиційну українську страву слід називати "мітболом". Микола Тищенко запропонував ввести нові тренди і перейменувати українські страви.

Про це стало відомо завдяки ефіру одного з українських телеканалів. До слова, уривок з Миколою Тищенком вже є в мережі YouTube.

Микола Тищенко, скріншот: YouTube
Микола Тищенко, скріншот: YouTube

На ковзанці, який встановили біля офісу президента, Микола Тищенко запросив журналістів і гостей продегустувати страви, в приготуванні яких він брав участь.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Один з кореспондентів поцікавився, що саме пропонують українцям на території "новорічного містечка".

"Можливо, котлети?",- задався питанням журналіст.

Однак, Микола Тищенко почав сперечатися з кореспондентом і заявив, що традиційну котлету по-київськи потрібно називати "мітболом". Крім цього, заступник голови фракції "Слуга народу" назвав себе "молоддю", яка "диктує нові тренди".

"Українською мовою - це мітбол. Це ми вводимо нові тренди. Ми молодь. А молодь завжди на передовій. І ми повинні, як найщиріша і найпотужніша молодь, диктувати нові тренди", - додав Микола Тищенко у спілкуванні з журналістом.

Раніше повідомляли, гречка по 12 від Тищенка і "фак" від Лероса: чим запам'яталася Верховна Рада в 2021 році.

Як повідомляв Знай.uа, Микола Тищенко розповів, як ідентифікує справжніх українців: "Якщо ти сало не їси...".

Знай.uа писав, Микола Тищенко виправдався за корпоратив "слуг народу" у своєму ресторані: "Переписку я не бачив".