Відомий українська артистка і актриса Анна Трінчер частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.

В основному дівчина вважає за краще показувати своє тіло, демонструючи голі ноги, попу і вибираючи досить короткі наряди. І зараз вона вирішила поговорити про любов до себе.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

"Тут не буде порад, історій мого життя та іншого - тут буде прохання про допомогу. Тривалий час мені здавалося - я знайшла ту саму золоту середину. Я самокритична до себе, але в той же час люблю і поважаю своє тіло. Але варто було мені трохи піднабрати, як знову втрачала це уявну "гармонію", - пише Анна Трінчер.

Виконавиця вирішила відверто відповісти на питання, але не змогла - чи любить вона себе лише в тому випадку, коли знаходиться в хорошій формі. На жаль, любов до свого тіла, за її ж словами, так не працює.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я не знаю, як перестати гвалтувати своє тіло...", - додала Анна.

Насильство відбувається через заборону вживання солодкого, мучного. Їй дуже хочеться любити себе і ідеальною, і із зайвими кілограмами.

Анна Трінчер, скріншот з відео
Анна Трінчер, скріншот з відео

"Як можна такі фото виставляти?", "Напевно, робота з психологами і з самим собою. Важливо не фізичне, а духовне", "Просто прийми своє тіло будь-яким. Зрозумій, що ця Дорогоцінна посудина дає тобі можливість жити", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, наречений Анни Тринчер Олександр Волошин збільшив губи, мама блогера ледь стримала сльози: "Яка ганьба"

Як повідомляв "Знай.ua", Анну Трінчер папа не поведе до вівтаря? Блогерка згадала про сімейну "війну"

Знай.ua писав, зірка серіалу "Папік" Дарина Петрожицька лизала собаку і їй не соромно: "Не повинна була"