Відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Росії, частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,4 мільйонів чоловік.

Зараз виконавиця поділилася фотографіями зі свого відпочинку в Монако. І почала з самого пікантного-з голого сніданку, заховавшись за келихом зовсім без одягу.

Анна Сєдокова, фото: Instagram
Анна Сєдокова, фото: Instagram

"Голий сніданок. А хто сказав, що не можна просто взяти і все поміняти? Не люблю рамки😉 але обожнюю вас. Обожнюю нас. Обожнюю цю неймовірну життя. Нехай ці спогади залишаться в моєму фотоальбомі. Дякую за привітання. Ще раз нагадую. Обожнюю вас", - пише Анна Седокова в публікації.

Публікація була виставлена відразу ж після святкування 39-річчя. Після цього, Анна показала місцеву архітектуру, себе на прогулянці і як вона зі своїм коханим лежить на пляжі і милується спокоєм моря.

Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/
Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/

"Красиві фотографії", "Будьте завжди такою щасливою!", "Прекрасна пара", "Людина, яка радіє щастю інших людей, завжди буде щаслива сама", "Мені терміново потрібен такий же сніданок і таке ж фото в стрічку", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Анна Седокова зізналася, як її тато став "проблемою" в пошуку коханого чоловіка: "Я виросла, розумієш?"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Анни Сєдокової показав її дочку, яку вона не може забрати з США: "Кого-то не вистачає"

Знай.ua писав, схудла Анна Седокова зробить приємно Костянтину Меладзе: "Мені в тобі тісно"