Ексучасник "Холостячки", фітнес-інструктор, коуч і бізнесмен Олег Плахотнюк частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 90 тисяч осіб.

Зараз чоловік дав велике інтерв'ю для Youtube-каналу BAHAREVA govorit, в ході якого розкрив свою версію події на пост-шоу, коли і стало зрозуміло, що Злата Огнєвіч більше не разом з Андрієм Задворним, бо у нього пропали до неї почуття.

"Холостячка", фото: Instagram
"Холостячка", фото: Instagram

Олег заявив, що Андрій і Дмитро Шевченко були в "фіналі" ще з самого початку. Головна героїня спочатку поклала на них око, тому з боку це було очевидно.

"Я бачив цю іскорку в очах. Ще я б сказав щось схоже і про Свічкоренка, але це було менш помітно. А Задворний завжди був на провідних місцях, Шевченко просто красивий-Дімі не треба було нічого навіть робити", - зазначає Плахотнюк.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

А ось з приводу фінального вибору, Олег розумів, що вибір буде зроблений на адресу Андрія. Бо з Дімою у неї доходило до романтики, сексуального підтексту, а ось Задворний бере гостротою розуму, чіткістю і яскравістю.

Андрій Задворний, фото: Instagram
Андрій Задворний, фото: Instagram

"Я так розумію, що у Злати колишні стосунки, і не одні, були схожого формату, коли вона була з людиною на конфронтації. Це чисто мої здогадки. У Злати були стосунки, коли сварки, лайка, били тарілки. Вона сама про це розповідала. Андрій постійно був з нею в конфронтації", - поділився Олег.

І Андрій весь час був на максимальній впевненості, що саме він і переможе. Однак це не було суперництво з іншими учасниками, а просто розуміння власної переваги над іншими. Андрій від душі хотів виграти, бо мав почуття до Злати.

Нагадаємо, Алекс Топольський вже зайнятий? "Холостяк" з'явився перед 12 сезоном з каблучкою на пальці - "Доводив, що можна"

Як повідомляв "Знай.ua", переможець "Холостячки" Андрій Задворний наїхав на Злату через її сльози: "Ніби відібрав квартиру, дітей заклав і залишив саму"

Знай.ua писав, Плахотнюк з "Холостячки" захотів мандаринку Даші Ставничі, після пропозиції колишній дружині: "Перестала нервувати?"