Наближається Новий рік, який для кожного означає життя з чистого аркуша. Але не кожен згадає це після святкування. А для зірок шоу-бізнесу - це урожайний період з корпоративами.

Звичайно ж, це провокує конфлікти в сім'ях, адже чоловіки/дружини і діти, хочуть бачити члена сім'ї на свято вдома.

В одному з випусків шоу "Хто зверху", де ведучими є Леся Нікітюк і Сергій Притула, кума Дзідзьо зізналася, як її співоча кар'єра довела чоловіка до крайнощів.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

У конкурсі "Правда/брехня" Оля Цибульська заявила Тамерлану, що її чоловік замовив її на Новий Рік. Чоловік Альони Омаргалієвої не довго вагався і сказав, що це правда. Він був правий.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мого чоловіка вкурвило, що я постійно на Новий рік не в хаті і він підіслав свого знайомого моєму концертному директору. Я вийшла виступати в новорічну ніч і розумію, що виступаю перед своїми родичами" - поділилася Цибульська.

Нагадаємо, що Оля Цибульська отримала бажане Запрошення в США, замінить Керрі Бредшоу в "сексі у Великому Місті".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська похвалилася пишними формами-сукня не втримала